İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZM. DR. ÇAĞDAŞ DERDİYOK DADAY İLÇE DEVLET HASTANEMİZİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERE BULUNDU.
14 Temmuz 2024

25.06.2024 tarihinde İl sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK, beraberinde Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR ile birlikte Daday İlçe Devlet Hastanemiz ziyaret ederek görev yapan sağlık personelleriyle görüşüp istişare ve incelemelerde bulundu.
Ziyarete eşlik eden Daday Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Atakan TORUN, İdari Mali İşler Müdürü Ramazan YAMAN ve Daday TSM başkanı Dr. Atakan ÖZDEMİR nezaretinde, görev yapan sağlık personellerimizle, tedavileri için başvuran ve yatarak tedavi gören vatandaşlarımızla da görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileterek sohbet eden İl sağlık müdürümüz, sonrasında ilçede görev yapan yönetici ve sağlık personellerimizle bir araya gelerek ilçede sunulan sağlık hizmetleri ve diğer konularda bilgi alışverişinde bulunarak inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

• Ziyarete dair fotoğraf
  • Ziyarete dair hastane personellerinin olduğu fotorğraf